067 541 095

selidbebrajovic@gmail.com

Pratite nas

Selidbe stambenog prostora

 

Nudimo Vam profesionalnu i efikasnu uslugu selidbe stambenih prostora. Besplatno dolazimo i procjenjujemo vrijednost selidbe. Naše osoblje je profesionalno obučeno za montažu, demontažu, zaštitu namještaja, pakovanje, utovar i istovar stvari. Ukoliko posjedujete nepotreban, pohaban namještaj i stvari koje nisu za upotrebu odvozimo na deponiju.

Selidbe poslovnog prostora

 

Preseljenje kancelarije više nije problem! Uspješno smo odgovorili na izazov preseljenja velikih selidbi kao što su upravna zgrada Erste banke, pa nam to uliva sigurnost da ćemo i vašu selidbu odraditi bez problema! Selidba će biti izvršena u što kraćem i Vama odgovarajućem roku. 

Specijalne selidbe

 

Naši zaposleni su obučeni, i kroz rad su stekli iskustvo za specijalne selidbe kao što su selidbe klavira, velikih sefova, bankomata itd. 


Za ove stvari potrebne su posebne tehnike nošenja, pomjeranja i transporta. Ove selidbe su jako zahtjevne i za njih je potrebno prepustiti dokazanim profesionalcima! 

Pakovanje i zaštita stvari
 

Profesinalni tim pakera obučenih za pakovanje Vaših stvari u posebne kutije razlicitih dimenzija i debljina namjenjene i prilagođene Vašim stvarima. Takođe, vršimo zaštitu vaših stvari kako bi neoštećene stigle na novu lokaciju.

Montaža i demontaža namještaja

 

Montaža namještaja je jedan od ključnih stvari u bezbjednosti i sigurnosti od oštećenja Vašeg namještaja, najveći procenat štete koja se nanosi namještaju je upravo nastao prilikom montaže i demontaže namještaja. Ali sa našim timom ljudi, ovaj visok procenat štete je sveden na minimum. 


Do sada smo se susretali sa namještajem od svih materijala, od iverice i medijapana do punog drveta. Lijepljenog, šrafljenog ili spajanog na neki drugi način. Uvijek smo uspjevali da sav namještaj bezbjedno demontiramo zbog transporta i ponovo uspješno montiramo i da stavimo namještaj u upotrebu nakon prevoza, pa nema sumnje da su vaše stvari u pravim rukama!

Dodatne usluge
 

Posjedujemo magacin odnosno skladište za stvari.

Transport robe


Naš vozni park vam stoji na raspolaganju za prevoz stvari! Kontaktirajte nas i saznajte zašto smo baš mi pravi izbor!